Alla är med!

Idag var jag på Stockholm Stadion och det var ett tag sen sist. Och jag visste inte att det hade blivit nya arenan för vinteridrott i Stockholm. På tartanbanan som är 400 meter har de lagt upp en massa snö och spårat längdspår som såg väldigt fina ut. Och ja, det fanns en del som åkte där, i alla åldrar, stilar och farter. Stockholm Stadion är också platsen där löpargäng samlas och idag var det lite häftigt att se att både vinteridrott och sommaridrott samlades och samsades på samma anrika idrottsplats som var huvudarena vid de Olympiska Spelen 1912, det enda OS som hållits i Sverige.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Jag blev sjukt glad av att komma in på arenan och mötas av skidåkare i solen! Såg du ngn som hade det kääämpigt lite längre bak i ledet idag så var det jag (inte i ditt led då!;)

  2. Pilla: Ja, väldigt otippat!

    Annika: Nä, såg inte dig och sååå kämpigt hade du nog inte det!? Fast det gick kanske lite fortare idag för många grupper.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *