Tänk rätt!

Ikväll sprang jag med ett gäng från Nike Running Club och idag skulle alla springa 7-10 intervaller á 2 minuter med 1 minuts vila. En del var vana vid intervaller medan några kanske bara hade provat det någon enstaka gång. En del kanske också var vana vid kortare intervaller än de 2 minuter som intervallerna idag.

Men med rätt typ av information innan passet gick det jättebra för alla och jag tror också alla valde att springa alla 10 intervallerna. Efteråt ville jag inte bara berätta hur bra alla hade kämpat i dagens pass utan också berätta hur de kunde ta dagens kanske mentala pass med sig som något positivt. För att veta att man ska göra något som man kanske tycker är jobbigt och dessutom göra det 10 gånger, det kan vara mentalt jobbigt för vem som helst. Men då kan man tänka tillbaka på detta pass med ett positivt minne och medvetenheten att det faktiskt gick jättebra och i det här fallet var det ju faktiskt ”bara” 20 minuters löpning i intervallfarten.

Ta med dig det positiva och tänk på att dra nytta av den positiva erfarenheten även i kommande pass.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Hej! Vet du nånting om Adidas Adizero Primeknit när det gäller storlekar/vikt, passform osv. Hittar ingenting på nätet förutom tvisten med Nike.

  2. Danne: Nej, tyvärr så vet jag nog inte mer än dig (men jag borde kanske googla och läsa på :) Jag har hört talas om namnet ett litet tag, men inte mer än så. Om jag är sugen, nja, jag borde kanske vara det för det är jag väl typ på mycket som kommer i adizerolinjen. Men jag har precis fått hem både adizero Takumi Sen och adizero Takumi Ren så det får nog helt enkelt räcka.

  3. Okej, tycker dom liknar Takumi Sen på bilderna. Men kanske ännu mer minimalistiska. Tanken är att köpa ett par Sen när/om? dom dyker upp i Europa.

  4. Ang Primeknit så finns den nu i vissa Stadium-butiker. Väger 150gram och har ungefär samma storlekar som Adios. Dock är passformen mer åt strumphållet så känslan kan vara att man vill gå ner en halv storlek. Jag skulle dock säga att storlekarna är ”true to size”

  5. Gonzli: Ja, vem vet när Takumi verkligen dyker upp i Europa? Det går dock att köpa från Japan.

    Tobias: Aha, intressant att den finns i Sverige nu. Det jag läst verkar stämma med det du säger, att det är något väldigt mjukt och strumpliknande material på ovansidan som också håller nere vikten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *