Ljuv musik för naprapaten

Efter träningen igår hade jag tid bokad hos naprapaten. Man skulle kunna säga att det var bra tajming att axeln inte var på sitt bästa humör, men jag vet egentligen inte om det spelade någon roll och jag hade hellre sett att axeln var skitbra när jag kom till naprapaten. Nu var detta ett återbesök och det gör ju att man inte behöver prata och beskriva sitt problem så mycket utan det är mest att lägga sig ned på bänken och vänta på att olika ”övningar” ska göras så att det knakar och låter på ett sånt där obehagligt sätt ni vet. Men det gick tydligen bra, för alla läten som kroppen gav ifrån sig alldeles själv, utan min inblandning, var tydligen ljuv musik för naprapaten.Jag hoppas att det blir bättre nu och visst borde det bli det, så som det knakade. Men när det gäller axeln så kan det ändå bli magnetröntgen, vi får se.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Enormt stort tack för ditt sätt att uppmuntra och peppa oss på intervallträningen i Humlegården ikväll. Du hade så rätt när du sammanfattade på slutet, bara man börjar så klarar man det. ”Bara” 20 minuter löpning. Det går. Alltid! Försökte applicera samma tanker när jag skulle ta mig an disken. Misslyckades fullständigt :)

    Angående MR av din axel så brukar man vara väldigt restriktiv med att den typen av undersökning, om man inte gör det privat vill säga. Kolla vad du har för möjlighet till att göra en MR via din försäkring.

  2. Tycker det låter jätteläskigt med all knakningar! Tråkigt med axeln, är det från bilkraschen?

  3. Maria: Oj, tack för dina fina ord, det lever jag ett tag på! Och det är ju det här jag tycker är kul, hjälpa andra, både med själva träningen, men också att se på saker på rätt sätt.

    Pilla: Ja, lite läskigt med alla knakningar faktiskt. Och ja, det är från bilkraschen. :(

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *