Halsen är inte riktigt bra, men tillräckligt okej för att gå till gymmet en sväng, tyckte jag. Dels för att jag var lite sugen på att ta mina första steg i mina adidas adizero Takumi Ren men också för att jag har en tanke på att besöka gymmet några gånger framöver och varför inte tjuvstarta lite idag.

Jag tog mig till närmsta gymmet och hittade ett ledigt löpband. Jag började med att gå i 10 minuter och sen sprang jag i 5 minuter i ökande fart. Skorna kändes okej när jag gick men det var först när jag började springa som jag fick en bättre känsla. Men jag sprang som sagt inte så mycket så jag behöver springa i dem lite mer innan jag bildar mig en bra uppfattning. Det blev inte så länge på löpbandet och det var nog lika bra det för jag kände att halsen inte var riktigt bra och det blir kanske ännu tydligare när luften är torr.

Jag fortsatte istället runt bland olika maskiner för rygg, mage, triceps och avslutade med några drag i stakmaskinen. Att det fanns en stakmaskin på det gymmet hade jag ingen aning om och det är ju jättebra, eftersom det som sagt också är gymmet närmast hem. Okej, det är inte jättelång tid kvar till Vasaloppet, men några gånger till är säkert bättre än inget. På det stora hela kändes det okej på gymmet, men kanske det bästa med gymmet faktiskt var just närheten hem.

Jag och mina adidas adizero Takumi Ren

Share Button