Nästan sen förra helgens långpass har jag sett fram emot helgens långpass. Förra helgen fick vi ihop över 3 mil och det alltså redan i mitten av januari och allt var bra. Naturligtvis såg jag fram mot att hålla kvar detta och verkligen få igång en bra kontinuitet med långa långpass. Men när jag vaknade idag sa halsen ”stopp”. Att jag har ont i halsen när jag vaknar är inte jätteovanligt, men det brukar gå över ganska snabbt, så det är ju skönt. Men det känns ändå inte rätt att ge sig ut på långpass när halsen svider, speciellt inte när det är kallt ute. Men det är jättejobbigt att sitta kvar hemma i soffan när man vet att man skulle varit ute och sprungit långpass i det fina vintervädret. Att det är vintersport på TV spelar i sammanhanget ingen roll.

Jag får se senare, men just nu känns det som jag i alla fall vill gå bort till gymmet senare idag och göra någonting. Och helst skulle jag vilja få in ett medellångt pass i början på veckan istället för det missade långpasset idag. Och som vanligt är det ju så att man är som mest sugen när man inte kan/får.

Share Button