Här i Bad Gastein har dagen ägnats åt teknikträning på längdskidor under ledning av Håkan och John. Skidvanan i gruppen är ganska varierad men det spelar inte så stor roll, ledarna är erfarna och hanterar det på ett sätt så att alla känner att de får hjälp och tips och blir nöjda. För egen del så finns det lite att slipa på och jag hade även ett par frågor, men i stora drag tycker jag själv att jag åker ganska bra och det verkade Håkan hålla med om. Det känns bra tycker jag. Nu är det alltså bara den andra detaljen kvar, det måste gå snabbare. :)

Det var lite snöigt i luften idag och jag som ofta tänker mig och längtar efter perfekta förhållanden blir ibland lite skeptisk till att ge mig iväg. Men oj vad jag inte bryr mig om det när jag väl kommer ut, när jag väl är på plats. Vallan sitter där, man ser alla andra och man känner en spänning av förväntan i luften och jag tänker också på hur vi alla i gruppen, även om vi inte känner varandra, ganska enkelt småpratar om vad som helst. Väder, valla, kläder, övningar och det kanske inte är så konstigt egentligen, alla är ju här av samma anledning, men jag tycker det är en skön stil. Jag tänker också på hur vi och många andra med oss allt mer och mer väljer semestrar där vi på något sätt är aktiva och inte bara ligger raklånga på stranden. Och detta verkar gälla oavsett ålder och det känns faktiskt väldigt kul.

Efter skidåkningen hann vi också med ett mindre bra café, somna i SPA-avdelningen innan afterskibuffén och ett yogapass innan middagen. Just det ja, yogapass, jag gick på yoga. Kors i taket kanske ni tycker och jag håller med. Men jag gjorde det och följde faktiskt med ganska bra i övningarna. Det kändes ganska nytt men övningarna var ändå oftast ganska begripliga men det blir ju lätt så att man får titta på ledaren för att förstå många av övningarna. Jag behöver bli rörligare, sen om yoga är den typen av aktivitet som ska göra mig rörligare, det får vi se. Men när övningarna känns begripliga så känns det så mycket bättre och några stretchingliknande övningar som jag tycker var bra snappade jag upp.

Delar av gänget laddar upp!

Valla ingår i sporten!

Håkan Westin har stenkoll på det här med teknik!

Sara fick vänta på mig innan jag blev klar!

Till slut hade jag också åkt klart och fick posera lite!

Share Button