Äntligen! Äntligen har skorna som jag längtat efter i snart ett år kommit hem till mig. Jag vet inte exakt när jag fick nys om dessa skor första gången men jag kan tänka mig att det var någon gång under våren 2012. adidas berättade om skorna som en lyxvariant, något utöver det vanliga, någonting i stil med att det var någon smart japansk professor som hade tagit fram dem enligt alla konstens regler. Redan då kände jag att naturligtvis måste jag bara ha dem. Och jag har alltså väntat länge, men nu är skorna hemma hos mig. Okej, det är väldigt nytt, de kom idag, så jag har inte hunnit prova dem än, men jag kunde naturligtvis inte låta bli att berätta att de äntligen har kommit.

adidas adizero Takumi finns i två varianter (vad jag vet), adidas adizero Takumi Sen och adidas adizero Takumi Ren. De är båda lätta, men det är Takumi Sen som är allra lättast och då troligtvis den som är något mer ”racigare” än Takumi Ren. Jag kommer naturligtvis berätta mer om båda modellerna efter att jag provat dem och bildat mig en liten uppfattning, men jag hoppas mycket på dem. På mässan i New York pratade jag med en tjej i adidasmontern som hade Takumi Sen och hon sken upp som en sol när jag började prata om dem och även om hon jobbar för adidas var det kul att se och höra hur nöjd hon verkade vara med skorna.

adidas adizero Takumi Sen

adidas adizero Takumi Ren

Share Button