adidas adizero Takumi

Äntligen! Äntligen har skorna som jag längtat efter i snart ett år kommit hem till mig. Jag vet inte exakt när jag fick nys om dessa skor första gången men jag kan tänka mig att det var någon gång under våren 2012. adidas berättade om skorna som en lyxvariant, något utöver det vanliga, någonting i stil med att det var någon smart japansk professor som hade tagit fram dem enligt alla konstens regler. Redan då kände jag att naturligtvis måste jag bara ha dem. Och jag har alltså väntat länge, men nu är skorna hemma hos mig. Okej, det är väldigt nytt, de kom idag, så jag har inte hunnit prova dem än, men jag kunde naturligtvis inte låta bli att berätta att de äntligen har kommit.

adidas adizero Takumi finns i två varianter (vad jag vet), adidas adizero Takumi Sen och adidas adizero Takumi Ren. De är båda lätta, men det är Takumi Sen som är allra lättast och då troligtvis den som är något mer ”racigare” än Takumi Ren. Jag kommer naturligtvis berätta mer om båda modellerna efter att jag provat dem och bildat mig en liten uppfattning, men jag hoppas mycket på dem. På mässan i New York pratade jag med en tjej i adidasmontern som hade Takumi Sen och hon sken upp som en sol när jag började prata om dem och även om hon jobbar för adidas var det kul att se och höra hur nöjd hon verkade vara med skorna.

adidas adizero Takumi Sen

adidas adizero Takumi Ren

Share Button

Kenth

11 kommentarer

 1. Spännande! Mina ojapanska adizero är helt utslitna så då får jag väl köpa :-)

 2. Anneliten: Gör som jag, klicka hem ett par Takumi! :)

  Träningsglädje: O nej o nej, har du inte sett mina andra skor? ;)

 3. Hej! Fräsch blogg fräscha skor. Var har du köpt dessa? Jag bara måste kolla upp detta. Ser ut och verkar vara en riktig dojja.

 4. Rasmus: Tack för det och välkommen hit om du är ny bloggläsare. Jag har tänkt göra ett blogginlägg ganska snart där jag jämför olika modeller från adidas adizerolinje. Just Takumi säljs nog inte i USA eller Europa än så jag beställde mina från Japan. I Japan har de sålt 60000 par och är alltså en riktig storsäljare.

 5. Men vilka sidor är det som du handlar från? Jag har alltid köpt på stadium men nu kollar jag mer åt Adioz modellen. Har du något tipps så är jag jätte glad. Runningwarehouse är en sida som jag är nyfiken på.

 6. Rasmus: Det är väl lite så att saker jag bara gjort en gång har jag svårt att säga att det funkar skitbra. Men Runningwarehouse har jag handlat från flera gånger och det funkar alltid bra, snabba leveranser osv. Det man bör vara medveten om är att RW är från USA och därmed tillkommer ofta extra kostnader för tull och frakt osv. Så priset på RW-sidan är sällan detsamma som ditt faktiska slutpris. Jag har också handlat från StartFitness från UK och det funkar också okej. Jag har också handlat/försökt handla från Wiggle från UK, men inte varit så nöjd, men jag vet andra som är nöjda med Wiggle också. Är du allmänt ute efter olika webshoppar och lite olika omdömen så tror jag det finns bra trådar om det på jogg.se forum. Där borde också finnas förslag på fler webshoppar som inte jag känner till eller har testat.

 7. Hei, i følge adidas.de er vekten på Adidas Takumi REN veier 198 gram (UK size 8.5) og at Adidas Takumi SEN veier 312 gram (UK size 8.5). Kan dette stemme? Blir veldig usikker på hvilken som er lettest/knkurranse sko..

  Med vennlig hilsen

  Are

 8. Adidas.se oppgir at SEN modellen veier 179 gram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *