Så sakteliga tror jag att jag börja komma tillbaka till lite träningsform som jag hade i höstas. I alla fall om man ser till träningsfliten, formen tar nog längre tid innan den infinner sig, men bara den infinner sig så kan jag vänta. Jag laddade för långpass idag även om jag (som vanligt) inte kom i säng i så bra tid. Men, jag kom upp i tid, även om jag inte fick så lång tid mellan frukost och start som jag kanske borde.

Jag sprang med Running Sweden och eftersom jag inte sprang något långpass under jullovet så var det ett tag sedan. Därför valde jag en något lugnare grupp som skulle hålla runt 5-fart. Ganska mycket löpare samlades innan klockan 10 men eftersom det erbjuds många olika farter blir det ändå ganska små grupper. Vi sprang iväg en runda bortåt Solvalla och Brommatrakten, jag kände igen mig lite till och från, men jag skulle inte hitta samma runda igen. Vi höll oss väldigt bra kring 5-fart och det kändes egentligen ganska okej. Men visst, det kändes lite i låren och det är troligtvis från intervallerna igår. Det som var mindre bra med dagens pass är att magen var mycket sämre än på väldigt länge. Den bråkade med mig lite till och från under ganska lång tid.

Vi fick ihop 24 km på 2 timmar och det var lagom och skönt att få det gjort och en bra start på helgen. Imorgon kör vi igen!

Mina adidas Marathon 10 TR funkar utmärkt i lite snömodd som idag!

Share Button