Igår var jag på ett 90-minuterspass som var en kombination av spinning och gym över totalt 90 minuter. Vi var hela tiden i en spinningsal och vi cyklade intervaller i olika block. Däremellan var vi på golvet och gjorde en massa olika styrkeövningar som till stor del handlade om coreträning. Min erfarenhet av spinning är väl på sin höjd 2-3 pass om året de senaste åren så jag var rädd att jag skulle känna mig uttråkad, men det gick ganska bra. Mycket tack vare att vi inte cyklade i så långa block utan fick hoppa av cyklarna och göra annat emellanåt. Sen var jag också väldigt fokuserad under passet och tänkte mycket på att jag gör detta för mina resultat i löpningen till sommaren. Grymt skönt att kunna känna den motivationen som jag gör just nu. Men samtidigt känner jag att jag inte har samma flow i löpningen som jag hade i höstas, men det kommer förhoppningsvis snart. Och det är ju bättre att känna lite tröghet nu än till våren och sommaren när det ska presteras.

Jag ska också gå på fler spinningpass i vinter än vad jag brukar och kanske jag går på det här kombinationspasset igen. Att det är 90 minuter jämfört med något kortare pass ser jag bara som positivt, då kanske jag kan klarar av rena spinningpass på 60 minuter också.

Dagen till ära hade jag min nyinköpta tröja på mig, den passar för cykling känns det som!

Share Button