Jag har sagt det innan och jag säger det igen, att träffa andra löpare, till exempel på en frukost eller lunch, kan vara så givande för inspirationen. Jag började året med att göra det både i måndags och tisdags denna veckan och det är alltid lika kul. Men vad pratar vi om? Ja, det kommer jag knappt ihåg eller jo kanske, vi bubblar lite allmänt om löpning, träningsidéer och lite så men det blir att man pratar lite annat också. Så det är inte så att vi ”avhandlar” något specifikt ämne, även om man kanske kan göra det också, utan det känns mer som att vara i en miljö med likasinnade är en del av grejen, ungefär som på ett träningsläger.

Jag tycker detta är en bra grej och jag kanske ska försöka fortsätta utveckla detta under året. Det kan ju vara någon från löparklubben, TSM, Runday, jogg.se eller varför inte någon annan bloggare. Det är ju faktiskt inte ovanligt att bloggare lär känna varandra så att de även träffas ”på riktigt”.

Stefan (som bor i USA) har jag nu träffat i Boston och New York tack vare bloggen och facebook.

Share Button