Det är inte ovanligt att jag läser att många är lite missnöjda med de träningstidningar som finns. Det är för mycket reklam, det är så varierat utbud i tidningarna så att tidningens innehåll anses spretigt, det är samma information som förra året vid samma årstid, osv. Jag förstår kritiken och många gånger är jag beredd att hålla med. Men sedan ett tag tillbaka har jag en liten lösning som jag använt mig av både när det gäller träningstidningar och resetidningar (som jag också mer än gärna bläddrar i och drömmer mig bort) och det är att köpa en kort och kraftigt rabatterad prenumeration från Tidningskungen. På så sätt vet jag att jag inte betalat så mycket och då är det lättare att acceptera att tidningarna inte är så bra som jag vill ha dem. Det är inte ovanligt att de har prenumerationer på 3-4 nummer av en tidning jag vill ha till väldigt bra pris. Och det är aldrig så att en prenumeration löper på om man inte säger till utan den avslutas alltid efter att man fått det antal nummer man beställt. Okej, ibland har jag fått nya erbjudanden direkt från de tidningar jag köpt, men det är som sagt bara ett erbjudande som man kan tacka nej till och kanske istället köpa en ny kortprenumeration till ett bra pris. De tidningar som passar bäst in på den här bloggen är segmentet inom träning och hälsa, men jag brukar som sagt köpa andra tidningar också. De har också utländska träningstidningar, men där kan det vara svårare att hitta korta prenumerationserbjudanden.

Share Button