Anmäl dig nu!!

Idag är det 150 dagar kvar till Stockholm Marathon och det finns knappt 1000 platser kvar. Så vill man vara med är det hög tid att anmäla sig. Kul att intresset är högt för Stockholm Marathon, även om det har väldigt långt kvar innan det är samma hysteri som för New York, Boston, Berlin och det ska vi nog vara glada för. :)

Jag är anmäld, är du?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Anmälde mig igår, sent omsider! Tycker allt att det ska vara lite spänning aven innan loppet.

  2. En till som anmält sig i sista stund… Var lite rädd att anmäla mig till samma lopp som du (som i Boston 2012!) eftersom du verkar ha fått vädergudarna emot dig! Vill varken ha värmebölja eller frysskåp så gör vad som behövs för att bli omtyckt hos dom igen! Pls!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *