Jag är uppe i Åre igen och det har snöyrat en del idag. Sara ”tvingade” ut mig på en liten snöjogg, men jag tror inte jag var jättesvår att övertala. Visst, jag springer hellre i bättre väder, men det funkar ju med rätt kläder och jag frös inte. Värre var det nog för löparhunden som fick snöklumpar att fastna under fötterna (eller tassar heter det kanske på en hund). Löpningen i sig var inga konstigheter och i det mjuka varierande underlaget tänkte jag mest på hur det skulle gå med min fotled. Men det gick faktiskt bra och jag hoppas verkligen att foten fortsätter att hålla sig frisk framöver.

En del av sträckan sprang vi utmed en väg och det var kul att pannlampan och alla våra reflexer gjorde att bilarna såg oss på ett bra sätt. Många gånger känns det som alldeles för många är för dåliga på att använda reflexer tillräckligt mycket för att omgivningen ska se dem, det är ju trots allt en väldigt enkel och billig livförsäkring.

Tidigare på dagen hade vi faktiskt åkt lite alpint också. Man brukar ju säga att vädret ändrar sig snabbt i fjällen och det stämde väldig väl in idag. På morgonen hade vi klarblå himmel, men väldigt snabbt ändrade det sig till alldeles vitt och ganska blåsigt. Så det blev en sväng på byn med lunch. Och visst träffade jag på kompisar från förr, denna gång var det Fia och Macke. Alltid lika kul att träffa gamla kompisar från säsongslivet.

Share Button