Jaha, nu är det jul igen och en av många traditioner är såklart att det ska ätas julmat. Och visst ska vi äta julmat, det är ju kul och många gillar det säkert. Grönkålen är ju bäst! Men det jag funderar på är om vi även i år går lite samma väg som vi brukar göra när det gäller julmat, ledighet och träning. Jag tänker på att det säkert inte är ovanligt att man äter mer mat under julen än vad man är van vid och trots att man (kanske) är ledig från jobbet så rör man på sig mindre än vanligt. Och när vi efter nyårshelgen återgår till normalt liv så kommer många på att ”oj då, nu måste jag ta tag i träningen” och så fylls gymmen. Och gymmen känner ju till konceptet så det brukar finnas gott om erbjudande om man vill ta tag i sitt aktiva liv efter nyår.

Vad det blir för julmat imorgon får vi se, men julbordet på Pio Country Club är som vanligt favoriten!

Share Button