Känner ni igen bloggrubriken? Om inte så kan jag berätta att det är titeln på en ny bok av rockikonen Jerry Willams, som skrivit boken tillsammans med hans vapendragare inom träning sedan många år – Uffe Bengtsson. Uffe Bengtsson är gammal bodybuilder och har eter sin aktiva karriär byggt upp gymkedjan World Class som säkert många känner igen.

Jag har inte själv läst boken men tycker det är kul att nu när det kommer böcker på löpande band så kommer också böcker som vänder sig till den något äldre målgruppen. Och visst gillar jag att när det gäller träning så handlar det inte bara om att bli så bra som möjligt i sin idrottsgren utan borde kanske minst lika mycket handla om att träna för att hålla sig frisk, pigg och aktiv för att orka med ett långt och aktivt liv.

Är ni nyfikna på boken går den att beställa från Norstedts.

Go Jerry!

Share Button