Väskan är packad och nästan jag med, det känns nästan så i alla fall på grund av all sömnbrist de senaste dagarna. Men det går framåt och det går ändå ganska bra. Det är både kul och jobbigt när man är som man är, att man hela tiden vill göra allt och lite till. Men idag är det helvila, jag ska inte ens springa till kommunikationerna med SL (vet inte vad det står för, men typ tunnelbana och buss i Stockholm).

Jag ska ta mig upp till Åre och hålla någon form av tradition vid liv. För från det att jag började jobba i Åre har jag nog inte missat många luciahelger som varje år är startskottet på säsongen med skidtester och fest. Och som säsongare kommer jag ihåg hur man lite nyfiket undrade vilka som kom tillbaka från förra säsongen och runt lucia fick man en liten indikation och träffade en hel del folk.

I år vet jag inte riktigt vad som ska hända. Jag ska inte åka längd i alla fall, konstigt nog kanske, men så är det. Utför blir det naturligtvis, men det är tydligen väldigt kallt i Åre just nu och jag är ju egentligen en frusen livsnjutare, men lite utför måste det nog bli. Löparkläder är packade och självklart måste de riktiga vinterkläderna testas för att se om de håller måttet i kylan.

Bild från förra året i Åre

Löparhunden ville nog leka lite mer med mig än vad jag ville…

Share Button