Jag gillar träning, men jag gillar lyx också. Träning kan säkert vara ett brett begrepp men ni förstår nog vad jag menar med träning. Men lyx, vad innebär det för mig? Hmm, bra fråga och jag vet inte om jag har något jättetydligt svar för det kan ju betyda så mycket. Att få vara frisk, att få hjälpa andra, att äta gott, att må bra osv. Lyx för mig behöver inte betyda lyxiga prylar.

I helgen som gick tycker jag att jag hade det lyxigt. Jag var hemma i Halmstad från fredag natt till söndag eftermiddag. Bara att få vara hemma i Halmstad, komma in i lägenheten, andas lite och känna lugnet och se på utsikten från balkongerna, bara det känns lyxigt. Det var väldigt mysigt att gå omkring i stan på lördagen i bästa vintervädret och naturligtvis gick jag förbi min favoritaffär och gjorde ett litet inköp. Men visst hann vi med en liten joggingrunda utmed Nissan också innan kvällens stora begivenhet, julbordet på Pio Country Club. Det var tredje året i rad vi var på detta julbordet och det är alltid lika bra, det känns lite lyxigt och det känns helt enkelt bra att vara där.

Ingången till Pio Country Club

I söndags tog vi oss ut till Tylösand, denna gången med bil även om vi ofta springer dit utmed Prins Bertils stig. Att se havet, stranden, vidderna, det känns också lite lyxigt och jag gillar det varje gång jag är där. Trots att jag är uppvuxen i Halmstad och har sett utsikterna hur många gånger som helst så får jag aldrig nog, det är något speciellt helt enkelt och det känns rogivande och få stanna upp lite och bara vara. Vi var också inne på hotellet, Hotel Tylösand, och kikade lite på SPA och träningsmöjligheter. Och på något sätt blev det fulländat och blogginläggets rubrik blir klockren. För dessa träningslokaler kan säkert vara bland de häftigaste i Sverige om man gillar att se ut över strand och hav, oavsett tid på året. Ett träningspass i den lokalen måste vara den ultimata kombinationen av träning och lyx. Självklart vill vi dit mer och verkligen få träna där och i Tylösand med omnejd. Och det är inte konstigt om du vill detsamma. Men håll ut, jag tror det kommer fina möjligheter till det framöver och ja, jag kommer skriva om det här på bloggen.

Utsikten ut mot havet från en av träningssalarna på Hotel Tylösand!

Share Button