Julbord hemma i Halmstad står på programmet denna helgen. Det är skönt att bara vara här, gå en sväng på stan och shoppa lite i favoritbutiken. Då blir det ibland så att träningen inte får största fokus. Fint väder som tusan, men ganska kallt för att vara Halmstad. Sara tjatade trots allt iväg mig på en liten runda innan julbordet, långa rundan runt Frennarp utmed Nissan, som ändå inte är så lång.

Tanken som slog mig under rundan var hur det känns ganska naturligt att springa ut en runda i snön nu, men det känns som att det inte var lika naturligt att göra det för till exempel 10 år sedan. Var man ute och sprang på vintern i kallt väder och snö för 10 år sedan var man en ganska inbiten löpare, nu är det mer vanligt att alla möjliga är ute i detta väder. Ganska häftigt!

Det är jag som kommer där borta. Kallt ute idag!

Share Button