Jag har precis blivit medlem i Running Relations, en förening som vill ge alla möjligheten till ett bättre liv genom löpning. Nedanstående är klippt från deras hemsida och är du nyfiken och vill bli medlem och så klicka här: Running Relations medlemskap.

Vi är en förening som har ett stort socialt engagemang och där välgörenhetsprojekt och personlig utveckling står i fokus. Vi vill ge alla – oberoende av kön, ålder och etnicitet – möjligheten till ett bättre liv genom löpning.

Föreningen finns i dag i Sverige och Kenya, och vår ambition är att inom de närmsta åren starta projekt i flera länder, i såväl Afrika som Asien och Latinamerika.

Föreningen strävar efter att vårt sociala engagemang i sin tur ska skapa förutsättningar för alla medlemmar att tillsammans utvecklas, både som löpare och personer. För att bli medlem i Running Relations behöver man inte vara löpare, utan vi välkomnar alla som vill engagera sig i en bra sak och göra skillnad.

Kort sagt vill vi skapa en vänskaplig och inspirerande gemenskap – som skär igenom geografiska och kulturella gränser – för alla våra medlemmar. Vi vill med andra ord skapa ”Running Relations”!

Föreningen ska driva och stödja bistånds- och utvecklingsverksamhet både nationellt och internationellt. Vår ingång i biståndsverksamheten är att driva och stödja projekt som syftar till att ge fattiga och socialt utsatta möjligheten att, med löpningens hjälp, komma in på rätt bana i livet, ta sig ut ur slummen och ekonomiskt ha möjlighet att försörja sig själv.

Share Button