Idag gick Svenska Dagbladets bragdguld till triathleten Lisa Nordén. Kul som tusan och det lär ju inte göra boomen inom idrottsgrenen mindre, snarare tvärtom. Innebär detta också att det gamla ordspråket ”second place – first loser” är på väg att suddas ut? Inte vet jag, men idag blev i alla fall silver till guld för Lisa som tog silver i OS i London i somras. Grattis Lisa och tack för att du tar triathlon framåt!

Jag undrar vad höjdhopparen Patrik Sjöberg tänker, Patrik som sagt att han gärna byter alla sina 3 OS-medaljer mot 1 OS-guld, för det är att vinna som räknas. Jag gillar Patriks inställning och jag hade också gärna bytt vårt (Sveriges) silver i världens största fyrverkeritävling mot ett guld. Jag var väldigt glad när jag fick reda på att vi kom på pallen, men därefter väldigt besviken när vi inte vann, utan ”bara” kom tvåa. Pallen är bra, men seger är bäst!

Grattis Lisa till framgångarna under 2012!!!

Share Button