Efter fikabuffén var det dags för nästa träningspass, vi ska ju trots allt träna lite. Jag och Sara tog en liten sväng runt sjön. Samma sjö som jag sprang ett antal varv runt i somras på ett långpass. Idag blev det istället snöpulsning i lagom djup snö. Det gick ganska ofta att springa i någon form av hjulspår men jag valde så långt jag kunde att springa i den djupare snön i mitten. För bäst träning var det ju om jag var tvungen att lyfta benen lite extra så att det blev et bra men kort litet snöpulsningspass.

Jag tror att snöpulsning är ett bra träningspass och när man behöver lyfta på benen lite extra ger det förhoppningsvis lite extra benstyrka som kan vara bra att ha när man till våren kommer ut på lite lättare underlag. Jag hoppas jag kommer ut på lite snöpulsningspass i vinter, men då kan jag behöva lite sällskap för att det verkligen ska bli av.

Share Button