Ett redskap som jag vet att jag varit väldigt kritisk till och tyckt varit ganska fånig håller på att bli något som jag tycker är skitbra. Jag tänker på min balansplatta. Jag köpte den i våras (tror jag) och inte använt den så mycket, men varje gång jag gör det märker jag hur jobbigt det faktiskt är. Man behöver inte hitta på en massa övningar för att det ska bli något vettigt gjort, det är bara att röra på sig lite så kommer man automatiskt komma i lite lätt obalans som verkligen känns och som förhoppningsvis ger något.

Jag har haft lite problem med en fot till och från och nu när det är en liten mellanperiod med mindre träning och inte så mycket hård träning så passar jag på att försöka bli lite bättre i foten. Så balansplattan har åkt fram och det funkar jättebra att stå på den några minuter då och då under kvällen. Och ju mer jag tänker på den ju bättre tycker jag att den är. Tänk ett träningsredskap som inte kostar speciellt mycket, som är liten och lätt, faktiskt enkel att använda och man kan göra det när man vill hemma, perfekt framför TV’n. Jag kan erkänna mina misstag och nu erkänner jag att jag hade fel angående balansplattan, den är faktiskt mycket bättre än jag kund tro!

Share Button