Stentufft!

Ikväll tycker jag att alla som var ute och sprang i det ihållande regnet (som i alla fall var det som gällde hela dagen i Stockholm) gjorde det riktigt bra. Hade jag inte bestämt att jag skulle iväg hade det troligtvis inte hänt. Men nu var det Tough Tuesday med Running Sweden så jag var bestämd hela dagen. Och det var inte vilket pass som helst som skulle genomföras heller. 5*2 kilometer med 1 minuts vila i regn och rusk är tufft, stentufft till och med. Som tur är agerar jag lite ledare så jag springer i en fart som är ganska behaglig för att vara tuff intervall, annars hade jag också fått känna på det tuffa passet. Passet gick naturligtvis bra och i vår grupp peppade vi fram alla deltagarna i 4.05-4.15 fart.

Det jag vill att alla (som sprang i regnrusk) ska ta med sig från passet ikväll är hur bra ni är som tog er ut. Och kunde ni ta er ut och träna idag kan ni ta er ut och träna de flesta dagar ni har tänkt det. Det blir inte så mycket värre väder och ni vet att ni klarar det. Jag kommer ihåg att den gamle längdskidåkaren gärna tränade i dåligt väder för då visste han att han hade en liten fördel gentemot konkurrenterna om det blev sånt väder på tävling.

Ikväll blev jag också glad när det efter passet kom fram en löpare som sa att han läser bloggen. Alltid lika kul så tack för det och lycka till i Honolulu Marathon. Mamma och pappa sprang det för ca 10 år sedan så jag vet att det blir en häftig upplevelse. Du får gärna skriva ett gästinlägg här på bloggen och berätta om din resa och ditt lopp på Hawaii.

Underbara jackan Craft ER Weather Jacket

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Jag ville verkligen ut och springa igår men jag har ju blivit ordinerad löpvila av min Coach så tyvärr…… ;-)

  2. Kul och inspirerande blogg! Ser fram emot Honolulu Marathon, bara dagsformen är på topp då. Dock hoppas jag att gårdagens tuffa pass inte riktigt motsvarar förhållandena i Honolulu :-)

  3. Elin: Bra coach du har som ”tvingar” dig vila efter säsongens slut och du är förkyld… ;)

    Håkan: Tack för det! Honolulu kommer bli kanon, så är det bara! :D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *