Långpass med IF Linnéa

Igår var det åter dags för långpass med IF Linnéa som i princip varje lördag utgår från Zinkensdamm på Södermalm klockan 10.00. Jag sprang med sub 3 gruppen som skulle hålla 4.50 min/km men som vanligt blir det tyvärr ofta lite snabbare än så. Trist för dem som egentligen har kapacitet att vara med men väljer en annan grupp bara för att det går fortare än tänkt. Insprängt i långpasset var också två fartökningar och visst det gick väl bra, men jag tycker personligen inte fartökningar i långpassen behövs redan i november.

Det regnade och var allmänt blött och jag blev ganska kall, framförallt om händerna. Eftersom jag skulle vara ute och jobba hela eftermiddagen valde jag att kliva av när vi ändå passerade vid lägenheten efter 21 km. På så sätt fick jag en timmes chans till värme, dusch och lite återhämtning innan jag skulle ut igen. Som tur var slutade regna så jag slapp regn under hela eftermiddagen. Jag behöver egentligen längre långpass än så här men igår blev det så här och det är inte mycket att säga om det.

Härlig uppslutning trots det tråkiga vädret

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. härligt :D var själv ute med min löpargrupp och sprang. Till saltåkvarn i järna och tog en lunch. Turen dit från där vi startade är ca. 21 km. Riktigt skönt! :D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *