Friidrottssäsongen är sedan länge slut och vi är verkligen på väg in i vinter och jag tror Vinterstudion på TV börjar nu i helgen. Och nu så här i slutet av året är det ju också en del prisutdelningar av olika slag. Zlatan tog ju som vanligt hem bollarna i fotbollsgalan för någon vecka sedan. Och nu ska även årets manliga friidrottare utses av IAAF. De tre nominerande är Aries Merritt, Usain Bolt och David Rudisha. Det är två killar som satte världsrekord i sina respektive grenar mot Usain Bolt som inte behöver någon närmre presentation. Jag kan själv inte riktigt bestämma mig för vem jag skulle satsa på och tittar man på Ladbrokes ser man även där hur jämt det är mellan dem. Oddsen är när jag tittade precis 2.50, 2.62 resp 3.25. Kanske jag skulle satsat på Rudisha för att det är lite mer löpning i 800 meter än i de andras grenar, men som sagt, inget lätt val.

Jag har några dagar på mig att fundera på om och i så fall vem jag ska satsa på. Annars är det ju väldigt mycket enklare att spela poker online, det finns ju alltid, dygnet runt året om. Det kanske inte blir så mycket spelat nu, men vid ledigheten runt jul och nyår spelar jag nog gärna lite. Jag kommer ihåg när jag säsongade i Åre, då var där några, speciellt tänker jag på en kille, som spelade ganska mycket poker på nätet och det gick rätt bra för honom. Han vann en hel del och jag brukade undra om det verkligen var så lätt som jag trodde eller om han faktiskt var ganska duktig. Orädd var han i alla fall.

Share Button