Confirmation of acceptance – Boston Marathon 2013

Det lilla tunna men ack så viktiga brevet har kommit. Brevet från Boston med det befriande kortet ”Confirmation of acceptance” som talar om att jag har en startplats i Boston Marathon 2013. Det visste jag ju redan, men det är ändå kul när det dimper ner ett sånt här kort i brevlådan, det blir lite på riktigt liksom.

Till våren gör jag min tredje start i Boston och jag hoppas jag kryper under 3 timmar denna gången, det kommer i alla fall vara mitt mål. Men det är inte det lättaste så jag måste hålla igång bra i vinter och försöka träna lite mer i backar än vad jag brukar göra. Eftersom jag inte brukar träna i backar så borde jag ha en bra chans. Jag kanske borde ta mig till Hammarbybacken, en kulle som är populär att träna backe i.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *