Sorry, jag ligger lite efter här…

I lördags startade vi dagen med morgonjogg, trots att alla hade nåtts av beskedet att maran var inställd. Naturligtvis var det en konstig känsla och kanske allra mest för de som dagen innan hade morgonjoggat med ett helt annat fokus på maran. Vi sprang i Central Park som nu hade öppnat igen.

Efter morgonjoggen skulle vi som kom i fredags till mässan. Kanske inte direkt för att hämta ut nummerlappen, men man får en tröja, och lite sånt där. Och sen är ju mässan i sig både kul och går väldigt bra att shoppa i: Och priserna är väldigt bra jämfört med Sverige. Mässan hade öppet som vanligt och där var ganska mycket folk.

Den sportaffär i New York som jag tycker är både störst och bäst heter Paragon och de har egna bussar som går i skyttetrafik mellan mässan och butiken. Är ni intresserade av butiken så ligger den i korsningen av Broadway och 18:e gatan. Vi åkte dit och det hade många andra också gjort för jösses med folk. Vi började i källaren bland skorna och där höll vi på ett tag. Leta, testa, känna och fundera. Där hittade jag Anna som också var ute på storshopping. För mig blev det bara ett par marathon 10 och det var egentligen en ren slump. Jag har inte sett dem i Sverige på ett tag och på Running Warehouse där de haft dem tidigare finns de inte heller. Jag tyckte inte de var så snygga men för drygt 400 spänn kan de duga som mängdsko i vinter. Och så fick jag ju shoppat också…

Share Button