Nu åker vi – New York nästa!

Då var det dags. Väskorna är packade och jag är på väg. En annorlunda förväntan jämfört med andra lopp, både för att det är New York och med tanke på vad som hände där för snart en vecka sedan. Jag kommer rapportera så gott jag kan från The Big Apple. Är ni nyfikna på hur det kan se ut så häng kvar. Och varför inte söka på vad jag skrev från New York Marathon förra året?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Kul med NY – dock helt fel att köra maran i år. De hittar fortfarande döda på staten island, folk saknar el, vatten och boende… Att då 50.000+ löpare ska belasta staden är är fel prio. Enda vettiga är att hoppa över loppet och hjälpa till där det behövs!

  2. Elin: Ryggan är jättebra, 34 liter tror jag och bra fack. Men du, jag är urdålig på förkortningar…

    Anneliten: Vet inte hur det ser ut på gatorna och lär inte få se det så mycket heller – loppet är inställt! :(

    Vincent: Visst är det så! Synd bara att de först sa att loppet skulle gå och sen ändrade sitt beslut 1,5 dygn innan start. Jag hade hoppats att det fanns information på mässan hur man skulle kunna hjälpa till när man ändå är här, men jag såg ingen info och de jag frågade hade ingen aning om sånt, tyvärr. För visst är det så att man gör gärna en god insats när man är här!

    Malin: Ja, trist och dåligt att de ändrar sitt beslut i sista stund.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *