Det är snart natten mellan torsdag och fredag innan New York Marathon, men det är lugnt, jag är inte för sent ute, jag håller min tidplan. Många har redan åkt dit och en del struntade i New York Marathon för att New York kanske inte visar sig från sin bästa sida. Ju mer jag tänker på det ju mer vill jag åka dit bara för att visa mitt stöd för staden och loppet. För det sämsta vi kan göra mot New York och loppet är nog att inte åka dit alls. Okej, är man sjuk eller skadad är det ju en sak, men man borde inte hoppa en sådan mara. Det bevisar också statistiken från loppet som enligt dem själva är outstanding med 97-98% av alla som är anmälda också dyker upp.

Med tanke på mitt lyckade lopp i Berlin, min långvariga förkylning och därmed brist på träning i 10 dagar har jag inget speciellt mål i form av resultat i New York. Den här gången ser jag snarare fram emot att vara ledig en vecka, vara i New York, njuta av allt kring maran och ha kul!

Det är väl självklart att man vill åka till New York och ha kul?

Share Button