Idag gjorde jag comeback i ett par löparskor efter en för min del långdragen förkylning. Jag kallar mig frisk även om det händer att det kommer ut någon liten irriterande host ibland. Ibland agerar jag ledare för olika gruppträningar och idag var en sådan dag. Vi sprang bort till Lilljanskogen och sprang på terrängspåret där. Egentligen inte alls min grej att lufsa omkring i geggamojjan men även jag får stå ut med det ibland för en god saks skull.

Kroppen känns okej och springduglig det lilla jag testade den idag. Däremot har jag en fot som inte är den bästa och den mår inte bättre av att springa obanat med mer vridningar än nödvändigt. Att jag sprang i nya skor kanske inte gjorde saken bättre. Men nu är det framåt New York Marathon som gäller och därefter ska kroppen få lite återhämtning och rehabilitering, det behöver den och det är den värd.

Share Button