Just nu ligger fokus på att bli frisk, gärna helt frisk. Jag har varit på apoteket och tillsammans med sådant man kan köpa i vanliga affären har jag en hel del förfriskningar hemma. Jag har än så länge idag fått i mig 2 lagomgoda medicinshots och ett antal koppar te. Snart ska jag festa lite på nyinköpt glass och mer te. Okej, det har blivit en del julmust också. Innan läggdags funderar jag på att andas in lite starkare salva som borde göra gott.

Visst är det lite konstigt att man ofta tänker mer på träning eller kanske snarare den träning man inte kan genomföra när man på grund av sjukdom, skada eller annat hinder inte kan träna. Just nu försöker jag att inte tänka så. Istället försöker jag göra allt för att bli fullt frisk så fort som möjligt. Under tiden låter jag kroppen vila och det behöver den ju också emellanåt. Så varsågod kroppen, nu får du vila.

Share Button