I Amsterdam går maran och halvmaran samma dag, men inte vid samma tidpunkt. Maran startar 09.30 och halvmaran startar 13.30. Detta gör att många kan vara både publik och löpare på samma dag, perfekt ju. Annars är det vanligt att man bara är löpare och inte hinner så något lopp eller så kanske man ser loppet om man själv inte springer. Här har man möjlighet att göra båda delarna. Dessutom finns det ett alternativ på 8 kilometer. Detta koncept gör att många gäng kan åka hit och alla kan hitta sin distans, bra grej!

Vi är nu tillbaka på hotellet efter en lugn italiensk kväll med pasta och pizza. På hotellet i tid och det märks faktiskt vilka som ska springa maran och vilka som ska springa halvmaran. Vi i halvmaragänget känner oss lite mer avslappnade är vad maragänget gör. Och denna gång är det faktiskt skönt att jag inte ska springa maran. Men det ska bli kul med en dag i löpningens tecken med totalt 38000 anmälda löpare.

Imorgon är det dags att ta fram lite extra energi igen. För mig är det Enervit liquid som gäller!

Share Button