Det är aldrig bra tajming att få ont i halsen men det är ännu sämre att få det dagen innan flyget går till ett lopp utomlands. Det har kommit lite sakta smygande under kvällen och kanske jag känner mig lite hängig också, men det hoppas jag är en felkänsla. Nu hoppas jag naturligtvis att allt är som bortblåst imorgon och att allt blir bra till starten på söndag.

Frågan kan ju också bli att har jag tappat något och då tänker jag inte i förlorad träning utan i kraft och energi? Hur kommer det att kännas i kroppen under loppet om jag tror att jag är helt frisk men inte är det? Det finns en del frågor som det just nu inte finns några svar på. Samtidigt som jag tycker att detta är skit inför loppet på söndag så tänker jag också att det kanske, trots allt, är bättre att få en lite släng av halsont nu än precis innan New York Marathon om två veckor.

Share Button