Boston om 6 månader

Jag läste på facebook idag att det är precis 6 månader kvar till det 117:e Boston Marathon. Inte så konstigt att de skrev det just idag eftersom det stämmer, men lite lustigt att jag den senaste tiden har hört och läst från många olika håll hur man har långtflygande planer för nästa år redan nu. Även vi som kanske inte är klar med årets säsong börjar se fram emot en vinterträning för att därefter kunna ge oss ut mot nya mål 2013. Kul att se att många tar avstamp redan nu mot nästa år och sätter upp sina mål.

Yes, jag kommer springa Boston Marathon om 6 månader!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Här är vi ett gäng som hispar över anmälningarna till Stockholmsmaran, och dit är det ju ännu längre tid. Det är ju så tokigt då man måste vara ute i så väldigt god tid för att ha en chans att rymmas med på de större loppen. Man kan inte precis vänta och se vad man kanske känner för. Men med de större grejerna är det ju å andra sidan kul att ha något att kämpa för då man tränar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *