Ibland funderar jag på varför en del vill och vågar utmana sig själva på de mest tokiga sätt. Jag undrar också varför man ibland blir så nervös inför ett lopp att man inte vet var man ska bli av. Sista halvtimmen innan start i Berlin Marathon slog mig tanken att jag pallar inte med den här nervositeten, men samtidigt är det ju på något sätt en laddning inför vad som komma skall. Och varför är man ofta så mycket mer laddad inför ett lopp, gör nummerlappen så stor betydelse? Kan det vara så att vi vill känna utmaningen i det vi gör, känna att adrenalinet rinner till och vi känner att vi lever som allra mest i just den stunden?

Just nu har jag fått möjligheten att tillsammans med Ladbrokes poker arrangera en tävling, där priset är ett presentkort på en äventyrsdag ”av ditt eget val”, till ett värde av 1400:-. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att skicka ett mail till mig på snabbafotter@gmail.com och berätta vad som får ditt adrenalin att pumpa lite extra. Maila in ditt tävlingsbidrag senast fredagen den 19 oktober. Vinnaren meddelas via mail kort efter sista tävlingsdagen.

Tävla med Snabba Fötter och vinn en äventyrsdag från Ladbrokes

Share Button