Igår pratade jag med en äldre kollega i fyrverkeribranschen. Hans söner i tonåren är väldigt träningsflitiga och spelar på hög nivå i både fotboll och hockey. Förutom all tid träning och matcher tar berättade han också hur medvetna de är när det gäller mat och då framförallt hälsosam mat och hur mycket de måste äta för att kunna träna som de gör. Vi kom fram till att ungdomar i tonåren idag har mycket bättre koll på hälsosam mat än vad vi hade i motsvarande ålder.

Idag var jag, Sara och Jessica och testade en ny restaurang inom segmentet hälsosam mat. Det var en nudelrestaurang som heter Noodle Mama med inspiration från Tokyo. Jag åt en god nudelsoppa, frukt till dessert och drack mangojuice så det stod härliga till. Allt var gott men jag måste erkänna att mangojuicen var helt fantastisk.

Share Button