Äntligen kommer jag i närheten av gångbar internetuppkoppling, jag är hemma i Sverige igen. Och äntligen fick jag till ett bra maratonlopp i Berlin som innebar personligt rekord, det första på 7 år.

Precis hemkommen från en intensiv helg i Berlin där det mesta varit bra. Det sämsta har nog varit att vi inte hade någon internetuppkoppling på rummet och i lobbyn är wifi fanns, var det alltid så mycket folk så att det var supersegt och i princip oanvändbart.

Men, jag lyckades ju också med mitt stora mål på Berlin Marathon, att slå personligt rekord. Mitt tidigare rekord var från Stockholm Marathon 2007 på 2.57.00 men nu putsade jag det med nästan 4 minuter till 2.53.09. Jag är jättenöjd och det känns superbra att jag också kan säga det, jag som inte brukar vara så bra när det gäller superlativ om mina egna insatser. Jag har sprungit under den magiska 3-timmarsgränsen några gånger senaste åren, men inte lyckats komma under tidigare rekordet 2.57.00. Att jag nu inte bara är en marathonlöpare med PB runt 3 timmar utan snarare ”ner mot” 2.50 känns jättebra.

Jag hinner tyvärr inte utveckla detta i en race report just nu, men jag hoppas den kommer upp senare ikväll/natt. Håll ut!

Efter målgång knöt jag näven och tänkte, ”där satt den!”

Share Button