Idag var det dags för en ny social running och idag tog vi en sväng på 10 km ute på Djurgården. Jag hade haft lite för många ”jobbiga” telefonsamtal under dagen för att jag skulle vara helt laddad. Att det var blött på marken och i luften gjorde inte saken bättre. Men, nästan som alltid, när man väl har kommit iväg en bit på rundan så börjar sinnet och tankarna leva lite mer i nuet och inte ta med sig för mycket av det negativa som kan finnas runt omkring.

Jag valde idag en distans på runt milen och runt 5 min/km som någon form av underhållande distans. Det börjar helt klart närma sig Berlin Marathon som går på söndag, även om jag vid ett tillfälle innan dagens löpning fick en blackout.  När Åsa frågade vad jag skulle göra till helgen hade jag under förhållandevis lång tid inte en aning om vad jag skulle göra framåt helgen, även om jag mycket väl visste att något måste det väl vara. Faktiskt ganska skrämmande när jag tänker tillbaka på det.

Efter avslutat pass tog vi en After Run i form av en 2 timmar lång fika och naturligtvis blev det en hel del löparsnack. Även om en del av snacket handlade om höstens kommande lopp så tycker jag det börjar bli ganska tydligt hur många redan nu, innan höstens tävlingar är avslutade, börjar blicka framåt nästa säsong. Kul, naturligtvis, men med viktiga lopp kvar i år får jag inte släppa fokus riktigt ännu.

Share Button