Run Happy

Jag lärde mig en hel del på löpcoachutbildningen i helgen, men det som redan har satt sig på hjärnan är slagordet ”Run Happy”. Det är ju så fantastiskt bra samtidigt som det är så självklart. Det går ju egentligen ut på att ha kul och jag vi alla (även jag själv) måste påminna oss om det ibland. Visst, jag gillar inte att springa när det är kallt och ösregnar men det finns säkert något positivt man kan plocka fram. Om inte annat finns det säkert några medlöpare man kan skratta åt eller med och det är säkert lite småkul efteråt.

Så här dagarna efter utbildningen kommer jag på mig själv att jag på något sätt har orden ”Run Happy” i bakhuvudet och snart är det väl inpräntat i ryggmärgen också. Jag har tidigare inte haft något ”mantra” att tänka på lite då och då under träning och lopp och jag vet inte om ”Run Happy” kommer bli det heller, men det är ju bra.

Har du något mantra du använder dig av? I så fall vilken och när tar du som bäst fram det?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

 1. Perkele. Funkar bra när det gör ont.
  Nä, men Run Happy är så självklart bra – och jag gillar också att tänka på den glada punkten som sitter nånstans där mitt i bröstet – för den ska man hålla högt, den där punkten. Alltid. Då mår man bra.

 2. relentless. persistent. moving. forward. Fått av en ultrakompis.
  Jag har ”run happy” med Running Sweden i 1,5 år nu så den sitter i ryggmärgen. Enda sättet att springa för oss som inte gör det för att överleva- tycker jag! :)

 3. Gillar Run happy. Letar efter nåt liknande. Vägrar gå med på att jag bara kan persa när jag är arg eller ledsen, är ju sjukt tokigt! Vill vara GLAD, stark och smidig.

 4. ”Snabb och lätt, jag flyger fram” i en speciell rytm brukar jag ta till när det blir jobbigt.
  Men visst är Run happy bra!
  Sara från utbildningen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *