Jag lärde mig en hel del på löpcoachutbildningen i helgen, men det som redan har satt sig på hjärnan är slagordet ”Run Happy”. Det är ju så fantastiskt bra samtidigt som det är så självklart. Det går ju egentligen ut på att ha kul och jag vi alla (även jag själv) måste påminna oss om det ibland. Visst, jag gillar inte att springa när det är kallt och ösregnar men det finns säkert något positivt man kan plocka fram. Om inte annat finns det säkert några medlöpare man kan skratta åt eller med och det är säkert lite småkul efteråt.

Så här dagarna efter utbildningen kommer jag på mig själv att jag på något sätt har orden ”Run Happy” i bakhuvudet och snart är det väl inpräntat i ryggmärgen också. Jag har tidigare inte haft något ”mantra” att tänka på lite då och då under träning och lopp och jag vet inte om ”Run Happy” kommer bli det heller, men det är ju bra.

Har du något mantra du använder dig av? I så fall vilken och när tar du som bäst fram det?

Share Button