Igår var vi några som stack ut på ett sista långpass, trots att det inte var lördag eller söndag. Perfekt tycker jag. En del av oss ska springa Berlin Marathon nästa helg och en del ska springa Lidingöloppet, men det var nog sista långpasset för oss alla. Även om det gärna hade fått bli dryga 30 km så stannade det på 24 km. Som sagt, hade gärna fått vara något längre, men det får duga. Vi höll drygt 5 min/km och jag tänkte flera gånger på hur jag om en vecka ska kunna springa en mara nästan 1 minut fortare per kilometer. Okej, det gick ju bra i en halvmara i lördags så det är väl bara att hoppas att nummerlapp och andra tävlingsdetaljer gör sitt nästa helg.

Vi sprang ett varv runt Kungsholmen och tog sedan en sväng ut på Djurgården. Perfekt väder och både en och två gånger var det någon som tyckte det var perfekt och fint att springa så här på hösten. Jag är beredd att hålla med och det gäller att passa på, för idag regnar det.

Share Button