PM run

Nu sitter jag här hemma och i princip bara väntar på att klockan ska gå. En konstig känsla innan ett lopp. På senare tid känns det som jag råkat ut för en del lopp med start på morgonkvisten eller i alla fall runt lunch. Nu går jag mest omkring och ”skrotar” och kommer på att jag kanske borde äta något mer innan jag tar mig till start.  Att ha första start klockan 16.00 en lördag känns faktiskt lite sent.

Jag har inte varit ute idag men Stockholm verkar bjuda på bättre väder än vad staden lyckades med under Stockholm Marathon i början av juni i år, typ 10 grader varmare nu kan jag tänka mig. Och det tackar nog de flesta för. Jag hoppas på liknande väder i Berlin om två veckor tror jag.

Lycka till alla ni som ska springa något lopp i helgen!

Kanske borde ta en banansallad till lunch!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Jag tycker det är perfekt med em. lopp. Hinner käka bra innan och jag har sprungit runt stan på olika ärenden och hämtat nummerlappen i förmiddags. Min värsta starttid är runt kl 14, för då blir det svårt med ätandet/laddandet.

  2. Pilla: Ja, ska man runt på stan och blir ”trött” på förmiddagen så förstår jag att man behöver lite tid. Är man bara hemma och väntar blir det långtråkigt. :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *