Laddning pågår

Det laddas lite ikväll. Imorgon ska det springas två mil. Det är Stockholms halvmara och med tanke på mina ryggproblem har jag insett att det blir svårt att springa så fort som jag kanske hade kunnat annars. Men eftersom jag ändå ska springa är nu planen att göra det som ”hare” och samtidigt få ett bra träningspass inför maran i Berlin om två veckor. Men det blir ingen dans på rosor, planen är att vi ska springa under 1:30.

När jag hämtade ut nummerlappen tidigare idag träffade jag en del kända löpare. Inser att det kan bli kul att mingla omkring innan start och tjata med både den ena och den andra. Men, det är ett lopp och minglet kanske får vänta tills efter loppet. Hur som helst, kul ska det bli och jag hoppas allt går bra!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Haha…ett träningspass på 1.30…vi lever verkligen i olika kroppar Kenth! :D Lycka till idag!!!

  2. Pilla: Tack tack!

    Helena: Jo, sist jag kollade såg jag också att vi lever i olika kroppar. :) Vi får se hur det går idag helt enkelt. Lycka till själv, kommer gå kanon!

  3. Hur gick det? Jag är lite avis på alla som stod på startlinjen idag för jag hade gärna gjort det också :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *