Anmäld till Boston Marathon 2013

”Dear Kenth Svensson,

This is to notify you that your entry into the 117th Boston Marathon on Monday, April 15, 2013 has been accepted.”

Jaha, det låter ju bra! Blir tydligen till att träna lite i vinter igen. :)

Stefan och jag under Boston Marathon 2012

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Hoppas pa battre vader och battre tid…..Inget fel med solsken men det var forjavla varmt!

  2. Helena & Nina: Tack tack!

    Stefan: Ja, helt sanslöst! Inte ofta man klagar på värmen. Hmm, kan nästa längta till spänningen i Athletes Village innan start. Just där och då är det ingen annanstans i världen en löpare hellre vill vara!

  3. Grattis! Jag hann aldrig få en ny kvalificeringstid efter den över 30min längre löptid jag hade förra året pga värmeböljan!
    Tittade dock på bilder från Apr 16 2012 och min fru säger att jag aldrig sett så lycklig ut som på fotot någon tog på mig i ”Athlete’s Village”! Gissa om jag är avundsjuk på dig som får uppleva detta på nytt. Jag siktar mot 2014…

  4. Göran: Ja, känslan i Athletes Village är fantastisk! Du får görna en ny bra tid och vara med 2014, jag hoppas jag är med då också! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *