En helg går fort när man har kul och helt plötsligt var det söndag. Söndagen började med ett yogapass som Ingmarie höll i och efter frukost vara vi alla 3 engagerade i dagens långpass utmed Prins Bertils stig. Vi delade upp oss i olika grupper beroende på vilken fart deltagarna ville springa i och sen ficka man vända eller springa vägen tillbaka när man ville. Det är inte lätt när det är så stor spridning på deltagarna men jag tror det gick bra.

Jag fick med mig några stycken men ganska snabbt var vi bara 3, Anna, Camilla och jag. Vi sprang hela vägen ut till Tylösand och efter ett litet stopp sprang vi tillbaka igen. Det kan låta trist att springa fram och tillbaka men när man springer utmed kusten ser man olika saker beroende på vilket håll man kommer ifrån, så det är inte alls tråkigt och det hoppas jag andra håller med om.

Dagen och löparhelgen i Halmstad avslutades med lunch på hotellet och sen vad det dags för alla att återgå till vardagen. Men det verkar som alla var mycket nöjda med helgen, både utifrån den respons vi fick med en gång och även den respons som ramlade in via facebook under söndagskvällen. Vem vet, vi kanske kör en andra gång framöver.

Camilla och Anna sprang långt och fort på Prins Bertils stig!

Share Button