Löparhelg i Halmstad, del 2

En helg går fort när man har kul och helt plötsligt var det söndag. Söndagen började med ett yogapass som Ingmarie höll i och efter frukost vara vi alla 3 engagerade i dagens långpass utmed Prins Bertils stig. Vi delade upp oss i olika grupper beroende på vilken fart deltagarna ville springa i och sen ficka man vända eller springa vägen tillbaka när man ville. Det är inte lätt när det är så stor spridning på deltagarna men jag tror det gick bra.

Jag fick med mig några stycken men ganska snabbt var vi bara 3, Anna, Camilla och jag. Vi sprang hela vägen ut till Tylösand och efter ett litet stopp sprang vi tillbaka igen. Det kan låta trist att springa fram och tillbaka men när man springer utmed kusten ser man olika saker beroende på vilket håll man kommer ifrån, så det är inte alls tråkigt och det hoppas jag andra håller med om.

Dagen och löparhelgen i Halmstad avslutades med lunch på hotellet och sen vad det dags för alla att återgå till vardagen. Men det verkar som alla var mycket nöjda med helgen, både utifrån den respons vi fick med en gång och även den respons som ramlade in via facebook under söndagskvällen. Vem vet, vi kanske kör en andra gång framöver.

Camilla och Anna sprang långt och fort på Prins Bertils stig!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Tack för bra farthållning och trevligt sällskap längs stigen, och tack för en fantastiskt fint ordnad helg! Du vet vad du har i läxa att ta reda på till nästa gång :)

  2. Hej! Jag är nybörjare som löpare, och – än så länge – väääldigt långsam. Sneglade lite på ert läger, men skulle aldrig ha vågat anmäla mig, eftersom jag som sagt är så långsam. Har fattat att ni hade typ tre nivåer, men antar att det egentligen var fler nivåer än så. Mellan tummen och pekfingret – vad hade ni för nivå ungefär på den ”lugnaste” gruppen (i km-tid)? Klurar liksom på om jag skulle våga anmäla mig, _om_ ni ordnar något nästa sommar… Har läst beskrivningarna av lägret, och sett bilderna, och det verkar ju ha varit hur kul som helst!// Kristina

  3. Anna: Tack själv! Och ja, jag vet vad jag har i läxa så jag hoppas det dröjer länge innan vi fixar en ny löparhelg! ;)

    Kristina: Klart du ska våga anmäla dig! Gör det nästa gång vi arrangerar något. Jag förstår din rädsla om att vara för långsam och för en del event är rädslan befogad. Men i vårt fall så anpassar vi oss så att alla ska kunna vara med, ALLA! På vårt intervallpass sprang alla i egen takt och vi vände vid varje intervall så det märks inte ens vem som är långsammast. På långpasset var vi olika grupper där långsammaste gruppen kanske höll 7 min/km och man vände när man ville och därmed bestämde distansen själv. Men som sagt, vi anpassar oss så du är välkommen nästa gång!

    Ida: Ja, det blev en riktigt lyckad helg! Nästa gång får du vara med! :)

  4. Tack för svar & jag håller ögonen öppna nästa sommar :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *