Så är vi då igång. Eller, ja, vi har egentligen varit igång sen igår eftermiddags/kväll, med vår lilla löparhelg här i Halmstad. Jag vaknade med en känsla att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen och tyvärr så stämde känslan. Ryggen var helt kass och jag började undra varför. Men efter lite blixtinkallade behandlingar så hoppades jag att det skulle bli bättre och det kanske det blev, men det behövs fler behandlingar. Stress är tydligen en stor bidragande orsak till detta så nu måste jag dra ner på engagemanget på jobbet så att jag inte äventyrar höstens lopp eller kroppens välmående.

Strax innan klockan 18 igår satte vi igång med en snabb presentation om vad som skulle hända i helgen, sen kastade vi oss direkt in i en timmes föreläsning av kiropraktorn Hans Nilsson från AHN Naprapaterna. En mycket bra föreläsning om jag får säga det själv och jag hoppas den var uppskattad av alla. Att de tider som fanns för att boka in sig på 20 minuter hos Hans tog slut skitfort är ett bra tecken. Där fanns massor av ”matnyttigt” men jag skulle också vilja veta lite mer vad jag ska göra för att bli bättre/starkare på vissa delar. Hoppas jag fixar det snart.

Idag har det varit yoga på morgonkvisten, intervaller på förmiddagen och cirkelträning med styrkeövningar för löpare på eftermiddagen. Ingmarie höll i yogan, jag och Ingmarie delade på intervallpasset och Sara höll i cirkelpasset. Intervallpasset körde vi på Galgberget och efter uppvärmningsjogg och löpskolning körde vi 8*2 minuter och avrundade med att springa 3 kilometersslingan och jogga tillbaka. Det gick riktigt bra och jag tycker deltagarna på ett bra sätt kunde hushålla med krafterna samtidigt som de ändå var ganska trötta efter sista intervallen.

Nu har vi precis kommit hem efter andra middagen på hotellet. Inga sena kvällar, trots att det är Kulturnatta i Halmstad ikväll. Imorgon är det yoga och långpass utmed Prins Bertils stig. Jag hoppas att jag och min rygg kan vara med imorgon.

Share Button