Vill du springa Lidingöloppet? Har du ingen startplats? Jag har fått möjligheten från Craft att tävla ut ett startbevis till Lidingöloppets 30 kilometer som går av stapeln lördagen den 29 september. Tillsammans med startbeviset får du också en träningsbag och ett vätskebälte från Craft.

Du är med i tävlingen genom att maila dina personuppgifter tillsammans med dina svar på nedanstående frågor till mig på snabbafotter@gmail.com senast onsdagen den 12 september.

1. Lager 3 (layer 3) är ett vanligt begrepp för kläder man bär ytterst. Craft har träningsplagg för begreppet layer 3 inom 4 olika kategorier av idrotter, nämn minst 3 av dessa kategorier av idrotter (på svenska eller engelska).

2. Berätta varför just du vill ha startbeviset till Lidingöloppets 30 km tillsammans med en träningsbag och vätskebälte från Craft.

Lycka till!

Emma och Musse tränar i kläder från Craft!

Stretching, visst borde vi alla göra detta lite mer än vi gör?

Träningsbagen

Vätskebältet

Share Button