Vinn startplats till Lidingöloppet

Vill du springa Lidingöloppet? Har du ingen startplats? Jag har fått möjligheten från Craft att tävla ut ett startbevis till Lidingöloppets 30 kilometer som går av stapeln lördagen den 29 september. Tillsammans med startbeviset får du också en träningsbag och ett vätskebälte från Craft.

Du är med i tävlingen genom att maila dina personuppgifter tillsammans med dina svar på nedanstående frågor till mig på snabbafotter@gmail.com senast onsdagen den 12 september.

1. Lager 3 (layer 3) är ett vanligt begrepp för kläder man bär ytterst. Craft har träningsplagg för begreppet layer 3 inom 4 olika kategorier av idrotter, nämn minst 3 av dessa kategorier av idrotter (på svenska eller engelska).

2. Berätta varför just du vill ha startbeviset till Lidingöloppets 30 km tillsammans med en träningsbag och vätskebälte från Craft.

Lycka till!

Emma och Musse tränar i kläder från Craft!

Stretching, visst borde vi alla göra detta lite mer än vi gör?

Träningsbagen

Vätskebältet

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. 1) 3 layer finns i flera olia kategorier. De engelska benämningarna är: Run (löpning), Bike (cykling), Junior Layer 3 (3 layer kläder för barn/ungdom) och Sportswear (Allmänna sportkläder).
    2) Har länge funderat på att utföra en svensk klassiker- och får jag en startplats till Lidingöloppet finns ingen återvändo utan då har jag påbörjat resan. Jag får desssutom sällskap av Craft-produkter som följer med mig på resan i ur skur genom de olika utmaningarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *