Idag har jag inte gjort många aktiva knop. Jag har istället fokuserat på att röra mig så lite som möjligt. För när jag rör mig blir jag varmare än jag borde bli och det gillar jag inte riktigt. Men även om halsen och huvudet inte heller är på topp så tror och hoppas jag att jag lyckas hålla det värsta borta. Vi har en massa löpsugna att visa Halmstad i olika pass under helgen.

Det jag kom att tänka på tidigare var hur både jag och andra agerar olika när det gäller träning när man inte är fullt frisk. Det finns säkert många olika teorier om när man kan träna och inte bör träna och det tänker jag inte gå in på. Men det som slår mig, och som jag också tror på, är att det skadar säkert aldrig att ta det säkra före det osäkra, dvs att vila någon dag extra. Jag tror inte träningen ger så mycket om man inte är fullt frisk och kan snarare göra att det tar längre tid att bli fullt frisk. Så mitt tips, våga ta det säkra före det osäkra och vila någon dag extra om du inte känner dig fullt frisk.

Underskatta inte vilan!

Share Button