Cykel eller vila

Efter gårdagens långpass var jag i alla fall säker på en sak, jag skulle inte springa idag. Men jag kanske skulle testa något annat, jag kanske skulle cykla ett pass. Jag bokade in mig på en cykelklass på Sats med Jessica och hamnade någonstans i väntelistan, med en förhoppning om att det skulle lösa sig. Men det gjorde det inte, jag fick ingen reservplats. Jag gick lite fram och tillbaka på gymmet, cyklarna utanför cykelsalen var också upptagna. Jag klev upp på en crosstrainermaskin (tror jag det heter) och kände mig både ovan och ganska trött i benen, så efter någon minut klev jag av igen.

Det var nog inte meningen att jag skulle träna alls idag och det gör mig inte så mycket. Jag är nöjd med gårdagens pass så det räcker för idag också. Och jag fick ju lära mig att ska man cykla Jessicas pass, då måste man boka i god tid, för hamnar man på reservlistan är man illa ute.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. alltså hade du känt dig hemma på crosstrainern då hade jag blivit förvånad ! :) Ja det är inte lätt dagen efter långpass- jag tycker man liksom kan vara lite rastlös ändå men det är ju inte mer km på fötter man behöver den dagen direkt! Jag väntar på snön jag :)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *