När höstens långlopp närmar sig känner jag mer och mer för de gemensamma långpass som erbjuds, men i helgen missade jag allt sånt. Men jag tog lite revansch på det idag när jag i alla fall kom upp en bit över 20 km på dryga 2 timmar. Varken tid eller distans var viktigt idag och därför har jag heller ingen koll på det.

Med kort varsel lyckades jag få med mig en klubbkompis på en sväng. Jag sprang också dit och hem vilket gjorde att jag fick ihop ett bra pass med sällskap över halva tiden, perfekt. Och den dryga timmen vi sprang tillsammans försvann snabbt av allt prat. Det var ju ljust ute och hade varit ganska skönt ute under dagen så jag sprang i t-shirt, shorts och väst, men det blev faktiskt lite kyligt om händerna och armarna innan jag var hemma strax innan 21.

Testa delat långpass, dvs vill inte du och löparpolarn springa lika långt så spring ihop en del av sträckan.

Share Button