Genom åren har det kommit olika varianter på vätskebälte, vattenflaskor, vattenryggor och liknande. Det är inte lätt att hitta något som är perfekt och framförallt är det inte lätt att hitta något som är perfekt för alla, vilket är helt naturligt, för vi är ju olika.

En relativt ny modell på vattenflaska är de som finns på Botl.se som går ut på att de ska vara enkla att hålla i. Många har väl sprungit omkring med en halvliters flaska och det funkar kanske, men hur bra? Denna flaska, som inte ser ut som någon flaska, är mer som att hålla i ett handtag och samtidigt blir det lite extra träning eftersom de också fungerar som en liten hantel.

Jag lottar ut ett par flaskor till den som mailar in till snabbafotter@gmail.com och berättar hur mycket en flaska rymmer och samtidigt berättar varför just du vill testa dessa flaskor. Tävlingen pågår fram till söndag kväll 24.00 svensk tid.

Kanske dags att testa en ny vattenflaska, en från botl.se

Share Button