Ny vattenflaska

Genom åren har det kommit olika varianter på vätskebälte, vattenflaskor, vattenryggor och liknande. Det är inte lätt att hitta något som är perfekt och framförallt är det inte lätt att hitta något som är perfekt för alla, vilket är helt naturligt, för vi är ju olika.

En relativt ny modell på vattenflaska är de som finns på Botl.se som går ut på att de ska vara enkla att hålla i. Många har väl sprungit omkring med en halvliters flaska och det funkar kanske, men hur bra? Denna flaska, som inte ser ut som någon flaska, är mer som att hålla i ett handtag och samtidigt blir det lite extra träning eftersom de också fungerar som en liten hantel.

Jag lottar ut ett par flaskor till den som mailar in till snabbafotter@gmail.com och berättar hur mycket en flaska rymmer och samtidigt berättar varför just du vill testa dessa flaskor. Tävlingen pågår fram till söndag kväll 24.00 svensk tid.

Kanske dags att testa en ny vattenflaska, en från botl.se

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Wow, perfekt, jag har letat efter ett alternativ om man inte vill ha rygga med vätskesystem. Den rymmer 5 dl.

  2. Alltså, det där locket ser ju inte så ändamålsenligt ut? Det ser ut som ett sånt lock som det är på fyllda vattenflaskor man köper, som man alltså tar av och på. Eller är det en annan konstruktion?

  3. Zara: Precis, kul att det dyker upp lite alternativ.

    Mik: Ja, ungefär så. Men kanske man klarar sig utan extralocket under sin runda utan att vattnet sprutar ut, det har jag inte testat.

  4. hejsan. flaskan rymmer 0,5 l. jag jobbar som dagmamma och har 8 dagbarn och det skulle vara jätte bra och se om den här flaskan botle.se fungerar för dagbarnen. den ser väldigt lätt att hålla i och dricka ur för barn 1-6 år som jag har. vanliga vatten flaskor är så tjocka att hålla i för barnen, ofta måste dom hålla med båda händerna. vi har alltid med oss vattenflaskor till dagbarnen när vi är ute. mvh annkis familjedaghem

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *